Nyheder  
Anmeldelser - SPOT 08 LIVE!  
Bands  
Foredrag/Debat  
Konferenciers  
Flashspot-finale  
Scenerne  
Fredag 10. maj  
Lørdag 11. maj  
Billetsalg  
Talk Spotting  
Andet  
Kontakt  
Tidligere Spot  
 
Kent har også sagt ja 5. Marts, 2002
Den svenske topgruppe med til at sætte SPOT Festivalens nordiske ambitioner i relief

Henrik Friis

Kent - svensk topnavn
til SPOT Festival
 
Med svenske Kent inkluderet i programmet har SPOT 08 sikret sig endnu et topnavn til festivalen, der foregår i Musikhuset Aarhus 10.-11. maj – og samtidig er Eskildstuna-gruppen af en kaliber, der understreger SPOT Festivalens ambitioner om at være mødestedet for ny nordisk musik.

Kent kan næppe være mere aktuel end når gruppen spiller i Musikhuset Aarhus i maj: 15. april udkommer gruppens femte cd ”Vapen & Ammunition” – singlen ”Dom Andra” løslades onsdag 6. marts – og med over 30.000 solgte
albums hidtil på denne side af Øresund, nyder de fem


rockmusikere i forvejen en væsentlig opmærksomhed herhjemme, der hidtil er blevet understreget bl.a. ved ekstatiske koncerter på Roskilde Festivalen.

Med indlemmelsen af Kent og et par andre godbidder i programmet, er SPOT 08 for alvor ved at tage form: Kents landsmænd Teenage Idols er også kommet til siden sidste pressemeddelelse, det samme gælder norske Xploding Plastic, ligesom som danske Junior Senior, Contemporanea, Resisters og Labrador er med. Navne, der altså kommer oven i Saybia, SubUrban Tribe (SF), Blue Foundation og cirka 30 andre grupper, som allerede er blevet offentliggjort..

Cirka et dusin navne mangler endnu at blive fastsat.