Nyheder  
Anmeldelser - SPOT 08 LIVE!  
Bands  
Foredrag/Debat  
Konferenciers  
Flashspot-finale  
Scenerne  
Fredag 10. maj  
Lørdag 11. maj  
Billetsalg  
Talk Spotting  
Andet  
Kontakt  
Tidligere Spot  
 
Kun få lørdags-billetter til SPOT 08 1. Maj, 2002
Junior Senior
på fredags-programmet
 
Årets SPOT Festival oplever stor efterspørgsel til de to dages program med ca 50 koncerter samt seminarer/debatter 10.-11. maj i Musikhuset Aarhus. Over 600 tilskuere har købt todages-billetter på nuværende tidspunkt, og derudover er endags-billetterne til lørdag 11. maj nu udsolgt (bortset fra ganske enkelte hos Fredgaard, Østergade, Århus).

Herefter vil eneste mulighed for at sikre sig adgang til lørdags-delen af SPOT 08 være at købe todages-billetter, som der pt. er cirka 250 tilbage af. Lørdag er aftenen hvor Kent (S), Jupiter Day, Puddu Varano og Blue Foundation er blandt de deltagende indslag.

Til fredag 10. maj er der stadig endags-billetter – her får de danske storsælgere Saybia selskab af en perlerække af bands fra både Danmark og vore nordiske nabolande:

Fra de hjemlige himmelstrøg er det bl.a album-aktuelle Under Byen, Junior Senior, Mikael Simpson (ex-Luksus-guitarist m. album ude 6. maj), Sune Wagners snart-pladeaktuelle band The Raveonettes, ex-Inside The Whales forsanger Marcus Winther-Johns dugfriske solo-projekt, samt færøske Teitur, der med international management-aftale og forlagskontrakt i baglommen forventes af plade-debutere om cirka et år.

Og fra det øvrige Norden gælder det Briskeby, Xploding Plastix, Krøyt og Salvatore (alle Norge), Ida Kristin (Sverige) samt The Crash og SubUrban Tribe (begge Finland). En fredags-sammensætning som alt i alt er med til at understrege bredden i ny skandinavisk musik.