Nyheder  
Anmeldelser - SPOT 08 LIVE!  
Bands  
Foredrag/Debat  
Konferenciers  
Flashspot-finale  
Scenerne  
Fredag 10. maj  
Lørdag 11. maj  
Billetsalg  
Talk Spotting  
Andet  
Kontakt  
Tidligere Spot  
 
SPOT 08-programmet klar 12. April, 2002
JUpiter Day - til SPOT 08.
 
Jupiter Day og det norske stortalent Sondre Lerche er blandt de senest signede navne, som sammen med publikumsmagneterne Kent(S), Saybia, Briskeby (N) og 53 andre indslag fuldender den muskalske del af SPOT 08-programmet - som hermed fremstår som det hidtil mest ambitiøse i SPOT-historien.
Sondre Lerche - nyt
norsk fund.
 
Jupiter Day oplever netop nu stor efterspøgsel oven på sin debut-cd "Jupiter Day" og Sondre Lerche er netop udpeget som ”årets fund” ved Spellemannsprisen, som er den norske pendant til Grammy.
Men der er masser af andre interessante indslag i programmet, som når godt og
grundigt rundt i alle den rytmiske musiks kroge. Læs om hele det omfattende musik program under "Bands" i menuen til venstre.

Desuden vil denne hjemmeside om kort tid præsentere de nationale og internationale branche-folk, gæster m.m. der deltager i SPOT 08’s panel-diskussioner og foredrag, men vi kan allerede nu løfte sløret for, at den verdenskendte musikjournalist David Fricke fra Rolling Stone Magazine er blandt deltagerne, som vil være med til at kaste lys på og perspektivere musikscenen både nationalt samt på nordisk og internationalt plan.